Triawyr RPG theme

©Eeli Ilomäki

Tarinaa

Magiallisen voiman virtaaminen Triawyriin on alkanut jo aikojen alussa kun daedriset jumalat ja prinssit päätyivät luomaan tämän vaihtelevien maastojen ja sääolosuhteiden maan. Viimeistään nähtyään ikuisesti kukkivat kirsikkapuut ja pahuutta huokuvan Quar metsän, uusikin tulokas varmasti havaitsee magian läsnäolon.

Silti tänäkään päivänä eivät kaikki suvaitse maageja tai muita ylimaalisia otuksia "maillaan". Kentaurit, muodonmuuttajat, haltijat ja lukemattomat muut taianomaiset luontokappaleet juoksevat vapaina maagisissa metsissä ja tasangoilla, mutta monissa kaupungeissa tavan ihmiset ovat kapeakatseisia ja pelokkaita heitä kohtaan. Tämä kitka aiheuttikin ensimmäisen sisällissodan synnyn, joka repi maata ja sen kansalaisia kahteen suuntaan monia vuosia. Tarionin, Triawyrin pääkaupungin, sekä aavikkokaupunki Astrakhanin viimeisten poliittisten kiistojen sovittelujen jälkeen sota saatiin päätökseen. Ihmisten asenteet eivät kuitenkaan ole muuttuneet...

Vuosi 405, 5. Aikakausi. Sota on loppunut, mutta kytee yhä voimakkaana Triawyrissa. Kaupungit ovat jakautuneet Tarionin, Ayrithin ja Astrakhanin vastustaessa tiukasti magian käyttöä maillaan. Sodasta ovelasti itsensä poissulkenut Skysteadin temppelikaupunki vaalii yhä maagejaan ja magian kulttuuriaan. Samoin Braedonin inuiittikansa turvautuu yhä luonnonläheiseen magiaansa elinehtona ja Coytronin satamakaupungissa mustat maagit, demonit ja kaikenmoiset maahiset lymyilevät tehden pahuuksiaan. Jaarlit ja kreivittäret yrittävät pitää alueensa kasassa, ryövärit ja rikolliset juoksevat vapaina kulkioiden riesana. Mitä omituisempia olioita saapuu Triawyriin asettuen sinne asumaan. 

 

. . .

Demoni nimeltä Njitsa vangitaan Tarionin tyrmiin ja värikäs pelastusjoukko lähtee tehtävälle vapauttaakseen maagin. Kiitollisena tästä, Njitsa päättää järjestä kutsut prameassa kodissaan putouksilla, mutta kannattaako demoniin luottaa? Kaaos syntyy kun chimera kaappaa ulvojan nimeltään Akós ja syöksee koko luolaston tuleen aiheuttaen Luric nimisen velhon kuoleman. Demoni tai kukaan muukaan ei kuitenkaan tiedä Luricin ja hänen kotinsa, leijuvan kiven, välistä yhteyttä ja ei mene kauaa kunnes kivi alkaa käyttäytyä omituisesti. Luric palaa takaisin elävien kirjoihin kiitos Njitsan ja yhdessä aletaan pohtia ratkaisua ongelmaan. Hahmojoukko suuntaa Luricin kivelle pysäyttääkseen sen tuhon ja onnistuen siinä! Uusia tuttavuuksia löydetään myös matkalla.

Coytronissa käynnistyy salaperäinen etsintä maagisen taikapeilin perässä ja satamakaupunki täyttyy Tarionin vartijoista, mutta uteliaat hahmot eivät tahdo pitää nenäänsä erossa. Sekalainen sankarijoukko löytää tiensä peilin kautta Unmeekin raunioihin, josta paljastuu rikkauksia täynnä oleva aarrehuone. Alakerta vain on valitettavasti täynnä ylikasvaneita hämähäkkejä... Jonkinaikaa elo Triawyrissa tuntuu kulkevan rauhallisesti radallaan, kunnes asiat Tarionissa alkavat mennä pieleen. Salamyhkäiset kuolemat, pilaantuneen haju ja mätänevät ruuat häiritsevät kaupunkilaisten elämää ja johtoporras alkaa olla epätoivoinen! Jotakin salamyhkäistä on meneillään ja se saa alkunsa usvan peittämästä palaneesta metsästä.

Kansa lähtee raivokkaasti Jaarlin ja sotilaiden provosoimina etsimään ja tuhoamaan sen mikä on pilannut kaupungin auvoisen elon ja vienyt heidän rakkaansa. Alamaailman hyökkäys kuitenkin pyyhkäisee kuolevaiset tieltään lähettäen joukon hahmoja kuoleman kieliin, kirjaimellisesti! Pitkä, vaikea ja verinen matka johdattaa heidät Daedrisen prinssi Namiran luo, jonka valtakuntaa he järkyttävät selviten ensimmäisinä eloonjääneinä hänen kynsistään. Rauha palaa Tarioniin...

Viimeisimmän questin loputtua juoni on tällähetkellä auki pelaajille!

-Tulikettu

Pixel Art ©Tuure Toivio

 

Kaikki uudelleenkäyttö kielletty!

© 2018 TRIAWYR CHRONICLES RPG

  • Triawyrin Instagram
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now